וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הצצה (וגלישה) ראשונה: בדקנו את המגלשות החדשות בפארק המים שפיים

עודכן לאחרונה: 28.5.2026 / 5:56

פארק המים שפיים התחדש במתחם אבובים עם עיצוב צבעוני בשם Candy Slide שבו הושקעו 15 מיליון שקלים. קיבלנו הצצה (וגלישה) ראשונה בארבע המגלשות, כולל אלו שמתאימות לילדים בגיל 5-4

מגלשות אבובים Candy Slide, פארק המים שפיים/צילום: זיו ריינשטיין

חג המים, הלא הוא שבועות, זה עתה הסתיים - הזדמנות מצוינת להתחדש במתחם מגלשות דנדש בפארק המים שפיים. מדובר על ארבע מגלשות אבובים חדשות עם עיצוב צבעוני, העונות לשם Candy Slide - ממש כמו סוכריה על מקל צבעונית. קיבלנו הצצה (וגלישה) ראשונה בכל ארבע הסליידים החדשים, כולל שתיים לקטנטנים.

ה-Candy Slide כוללת ארבע מגלשות אבובים לגלישה אישית או זוגית, המשלבת מהירות, סיבובים וחוויית אקסטרים נגישה גם לילדים וגם למבוגרים. הגלישה במתחם מותאמת החל מגובה 107 ס"מ בשתי המגלשות התחתונות, ומגובה 120 ס"מ ומעלה בכל ארבע המגלשות. משקל מקסימלי לגולש יחיד עומד על עד 136 ק"ג, ולזוג גולשים עד 181 ק"ג, כך שגם הורים וילדים יכולים לגלוש יחד באותה חוויה ובאותו אבוב.

"החידוש כאן הוא שבמפלס הנמוך יש מגלשות שבהן יכולים לגלוש ילדים בגילים הרבה יותר צעירים, בגילי 5-4, כי יש פה שתי מגלשות שהגובה המינימלי של הגולשים בהן הוא 107 ס"מ - שעד היום בפארק לא היה מענה לזה", מסבירה שרון לאור, מנהלת שיווק ומכירות בפארק המים שפיים.

לדבריה, במתחם החדש הושקע לא מעט כסף - כ-15 מיליון שקלים. "הושקעה כאן עבודת פיתוח, גם הרחבנו את הפארק - הכל עבור חוויית הלקוח כדי שיהיה פחות תור במגלשות, שיהיה מענה לכל חתך הגילים", היא מוסיפה.

מתחם חדש של ארבע מגלשות אבובים. ה-Candy Slide בשפיים/זיו ריינשטיין
"הושקעה עבודת פיתוח". שרון לאור, מנהלת שיווק ומכירות בשפיים/זיו ריינשטיין
קאנדי קראש? קאנדי סלייד! גולשות חמודות במתחם/זיו ריינשטיין
"במפלס הנמוך יש מגלשות שבהן יכולים לגלוש ילדים בגילים צעירים"/זיו ריינשטיין

מספרי המבקרים יוגבלו לחצי מבשנים קודמות

ואכן, לצד המתחם החדש, בפארק המים שפיים מבטיחים שהשנה שמספרי המבקרים יוגבלו לפחות ממחצית מהכמות המותרת, זאת במטרה לצמצם עומסים ותורים ולשמור על חוויית בילוי נעימה.

בפארק פרוסים אזורי פעילות ומתקנים מגוונים לכל גיל: מתחמים ייעודיים לפעוטות ולילדים עם כ-140 מזרקות מים, אזור ג'ונגל, בריכת הגלים הגדולה מסוגה בישראל, 35 מסלולי גלישה בשמונה מתחמים שונים, כולל מסלולי אבובים, מגלשות רגועות לצד מגלשות אקסטרים כמו קמיקאזה, מגלשת סופה מהירה, רייסר, מסלול סלאלום מפותל, שייט אבובים זוגי במסלול חשוך עם אפקטים מיוחדים, ספינת הפיראטים עם שש מגלשות ותותחי מים, ודלי המים הענק בעולם המתרוקן אחת לארבע דקות.

ברחבי הפארק פזורים אזורי ישיבה מוצלים, מרווחים ומונגשים, לצד מתחמי הסעדה מגוונים המציעים מזון ומשקאות בכלים מתכלים. הזמנת האוכל מתבצעת באמצעות קוד QR הזמין ברחבי הפארק ובאתר, והאיסוף מתבצע כשההזמנה מוכנה, ללא המתנה בתור. בכניסה לפארק תוכלו למצוא חנות נוחות חדשה ומתחם לוקרים לציוד אישי.

בפארק המים ינסו לצמצם עומסים ותורים כדי לשמור על חוויית בילוי נעימה/זיו ריינשטיין

לפני שגולשים

שעות פעילות: 9:00 עד 16:00 - בימים בהם הפארק פתוח לקהל הרחב (חובה לשריין מקומות מראש!)
מחירים: ברכישת כניסה משפחתית (4 כרטיסים ומעלה): 128 שקלים למבקר לאורך כל העונה.
חודשים מאי-יוני: 147 שקלים בהזמנה באתר, 155 שקלים ברכישה בקופה.
חודשים יולי-אוגוסט: 152 שקלים בהזמנה באתר, 160 שקלים ברכישה בקופה.

עם זאת, נסו לחפש את המצבעים שכן שפיים פועל בשיתוף רוב מועדוני הצרכנות. את רשימת ההטבות המלאה ואת מועדי הפעילות ניתן למצוא באתר הפארק, בו נדרש לשריין כרטיסים מראש לתאריכים בהם המקום פתוח לקהל הרחב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully