ההסלמה סביב איראן כבר מזמן לא נשארת רק בזירה הביטחונית, כפי שפירסמנו כאן בשבועות האחרונים, אלא מורגשת היטב גם בענף התיירות העולמי. עלויות הדלק מזנקות, מסלולי טיסה משתנים, והביקוש ליעדים שבעבר היו מבוקשים במיוחד צונח במהירות.
במקביל, מדינות אירופה נהנות מביקוש גובר, כאשר יותר ויותר מטיילים בוחרים להתרחק מאזורים הנתפסים כלא יציבים. מרכזי תעופה מרכזיים במפרץ, כמו דובאי, אבו דאבי ודוחא, מתמודדים עם מגבלות תעופה שמאלצות חברות לעקוף אזורים רגישים - מה שגורם לטיסות ארוכות יותר, מחירי כרטיסים גבוהים יותר - ופגיעה ישירה בכיס של הנוסעים.
גם נתוני מכון IFO (מכון מחקר כלכלי במינכן) משקפים את המגמה: מדד ענף התיירות צנח בחדות לרמה של מינוס 41.7 נקודות במרץ, לעומת מינוס 14.8 בלבד בחודש הקודם.
קריסה בביקושים ליעדים "קרובים לסכסוך"
למרות שבפועל הסיכון אינו גבוה בכל היעדים, עצם הקרבה הגיאוגרפית מספיקה כדי להרתיע תיירים:
- צניחה של יותר מ-90% בהזמנות לאיחוד האמירויות
- ירידה חדה בתיירות למצרים
- ירידה בביקוש לטורקיה
- פגיעה גם ביוון
אפילו יעדים רחוקים יחסית נפגעים. במהלך חג סונגקראן (חג המים התאילנדי) נרשמה ירידה חדה בהזמנות. באי קו סמוי חלק מהספקים דיווחו על ירידה של כ-50% בביקוש.
למרות המשבר, וההודעה של סוכנות האנרגיה הבינלאומית (IEA) כי היא מעריכה שיש אספקת דלק סילוני למטוסים ברחבי אירופה לשישה שבועות בלבד, ואזהרת מנכ"ל ארגון התעופה הבינלאומי יאט"א (IATA) ווילי וולש שטיסות ביבשת יבוטלו החל מסוף מאי השנה, התיירות לא נעצרת - אלא משנה כיוון. בגרמניה, למשל, נרשמה עלייה של יותר מ-60% בתיירות פנים. חברת TUI מדווחת כי כ-75% מההזמנות לקיץ מתמקדות ביעדים אירופיים, כשהנהנות המרכזיות הן ספרד, איטליה, פורטוגל ומדינות סקנדינביה.
גם במזרח אירופה מתכוננים לתיירים
לא רק מערב אירופה נהנית מהשינוי. גם מדינות מרכז ומזרח אירופה צפויות לקלוט גל תיירים.
- צ'כיה - תוספת של כ-250 אלף תיירים.
- קרואטיה - כ-560 אלף תיירים נוספים.
- אוסטריה והונגריה - גידול בהכנסות.
- סלובקיה ורומניה - עלייה מתונה יותר.
בתוך כך, חברות התעופה מתאימות את עצמן וכבר משנות כיוון: מצמצמות פעילות באזורים רגישים ומגדילות טיסות באירופה. קבוצת לופטהנזה הודיעה כי תוסיף כ-1,600 טיסות ללוח הקיץ - בעיקר ליעדים בדרום אירופה.
