וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דוחה או גאוני? נוסעת הכינה לעצמה אוכל בזמן הטיסה. צפו

משפיענית רשת החליטה לקחת את העניינים לידיים (תרתי משמע) ולהכין במטוס נשנושי ניקוי מבצק נא. אבל מה גרם לגולשים רבים להגיב בזעם? והיה גם נוסע שבישל מנת שרימפס בשירותי המטוס

בואו נודה על האמת: אוכל טעים בטיסה הוא עניין די נדיר. ובדיוק מהסיבה הזו, נוסעת אחת רעבה במיוחד לקחה את העניינים לידיים (תרתי משמע) והכינה לעצמה סעודה בסגנון איטלקי בגובה של 10,000 מטרים. אבל אותה ארוחת שחקים גם גרמה לגולשים רבים לחוש בחילה. עוד נגיע לזה.

"אם אתם שונאים אוכל של מטוסים, פשוט תכינו אותו בעצמכם", כתבה קייטי, משפיענית רשת וחובבת מושפעת של פסטה, בכותרת לסרטון שהעלתה לרשתות, ובו הוצגו נשנושי ניוקי בעבודת יד.

כך או אחרת, הצילומים של חובבת האוכל, בעת שהיא מערבבת, מגלגלת, לשה וחותכת בצק נא לכדי כיסונים קטנים על רקע מושב החלון שלה במטוס - צברו למעלה מ-5 מיליון צפיות בטיקטוק. מצד שני, רבים מהעוקבים שלה טענו כי מדובר במעשה "מגעיל" ו"לא היגייני". האם הם טועים? ממש לא.

לבשל שרימפס בשירותי המטוס

כידוע, מטוסי נוסעים גדושים בפריטים מלוכלכים ומלאי חיידקים: מנגיפים ש"צפים" באוויר הממוחזר בתא הנוסעים ועד לחלקיקי דם וחיידקים צואתיים על המושבים, מגשי האוכל המתקפלים וכיסויי החלונות. ועוד לא דיברנו על תאי השירותים המטונפים. הניו יורק פוסט מדווח שכל זה לא מנע ממשפיענים חובבי לייקים להכין במטוס מאכלים בעצמם. היה למשל נוסע שבישל לעצמו מנת שרימפס בשירותי המטוס (!) והיו מי שהכינו לעצמם סלט טונה וביצים קשות על מגש האוכל המתקפל - מה שאילץ את שאר הנוסעים להתמודד עם הריחות הקשים.

מכינה לעצמה ניוקי במטוס/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

ומה עם הנוסעים האחרים?

במקרה של קייטי, רבים גערו בה על כך שהיא חשפה את עצמה - ובעיקר את הנוסעים האחרים - לאוכל שהכינה באופן המיוחד הזה. "כמי שניקתה בעבר מטוסים, המדרכה ברחובות לוס אנג'לס יותר נקייה מכל מה שאתם נוגעים בו במטוס", כתבה מגיבה אחת.

"אני לא מבין איך אנשים לא קולטים שמטוס הוא המקום הכי לא היגייני", טען מגיב אחר. "יש לי צליאק, ואם האדם לידי יתחיל להכין פסטה טרייה אני אאבד את זה", כתבה מישהי עם רגישות לגלוטן. "אז עכשיו יש לך פסטה לא מבושלת", טען מגיב אחד, וציין את חוסר היכולת לכאורה של קייטי לבשל את הניוקי שלה במטוס. "ומה עכשיו??"

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully