מפת ים המלח נתלתה לכל גובהו ורוחבו של בניין סמוך למחלף השלום והיא המפה הגדולה בעולם המשתרעת על פני מימדים של כחצי דונם (500 מ"ר). המפה הגיאוגרפית כוללת תוואי קרקע, כבישים ואתרים ויותר מכל ממחישה בצורה דרמטית את השינויים שחלו בים המלח בשנים האחרונות ואת השינוי בצורתו.
"המפה אמורה "להביא" את ים המלח למרכז ולמקם אותו בלב התודעה של הציבור הישראלי", אומר עמי בן בסט, מנהל הפרויקט מטעם קבוצת "מסע אחר". לפני למעלה משנה יצא המגזין במסע להגברת המודעות הציבורית למצבו של ים המלח. במסגרת המסע התקיימה תחרות צילומים ארצית שהסתיימה בתערוכה מרהיבה של צילומי הים. לגיליון ספטמבר 2003 של מסע אחר מצורף גיליון מיוחד של "מטיילים" המוקדש כולו לים המלח ולסביבתו כולל מפה עדכנית שהוכנה במיוחד עבור הגיליון.
בפרויקט שותפים המועצות האזוריות תמר ומגילות והתאחדות המלונות בים המלח, המאגדת את כל 15 בתי המלון.
ירידת המפלס - 1.2 מטרים בשנה
מאז ראשית המאה העשרים ירד מפלס ים המלח ביותר מ- 26 מטרים, מרום של כ - 390- מ' מתחת לפני הים ל-416.1- מטרים כיום. עיקר השינוי - ירידת מפלס של כ-20 מ' - התרחש בשלושים השנים האחרונות.
שאיבת מים מהכינרת ומהירמוך לאספקה השוטפת בישראל, בירדן ובסוריה, וכן שאיבת מי ים המלח למפעלי התעשיות של ים המלח בישראל ובירדן, יצרו גירעון המגיע כיום לכ-800 מיליון מטרים מעוקבים בשנה. הגירעון גדל בהתמדה בשל עלייה בצריכת המים וצמצום הזרימות הטבעיות. כתוצאה מכך, שיעור ירידת המפלס עומד על כ- 1.2 מטרים בשנה ובעטיו חלים שינויים סביבתיים משמעותיים ביותר, אשר פוגעים בתשתיות ופוגמים בתדמית האזור.
כתוצאה מירידת המפלס נפערו לאורך קו החוף יותר מ-600 בולענים (בורות קריסה), חלקם מתחת למבנים ולכבישים.
כמו כן ירידת המפלס מאיצה את תהליכי הסחיפה סביב ים המלח, ומהווה איום נוסף על התשתיות.
קו החוף של האגן הצפוני נסוג בהתמדה, אך בשל הרצון לשמר אופציה עתידית למימוש תעלת ימים חל איסור על בנייה מתחת לרום של -390.5 מ'. איסור זה פוגע בפוטנציאל התיירותי של האזור.
לנסיגת קו החוף גם השלכות אקולוגיות חמורות ויש ביכולתה לפגוע קשות בנאות המדבר ובמערכות הטבעיות של חוף הים.