וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בת 4 נפלה מקרוז למים, האם קפצה להציל אותה. כך זה נגמר. צפו

עודכן לאחרונה: 31.12.2025 / 15:09

ביום שלפני חג המולד, ילדה בת 4 נפלה מהקרוז בבהאמה למים. אמה הבחינה מיד וקפצה אחריה. בעקבות המקרה המפחיד, המשפחה מתמודדת עם טראומה, אך הילדה והאמא בסדר. צפו

אם הצילה את בתה שנפלה מקרוז. אינסטגרם, צילום מסך
צוות הקרוז שולח גלגל הצלה לאם הגיבורה/צילום מסך, אינסטגרם

אמא אמיצה קפצה לים מספינת קרוזים בבהאמה כדי להציל את חיי בתה בת ה-4, לאחר שהקטנה החליקה ונפלה למים, במקרה מצמרר שקרה ימים לפני חג המולד, ב-21 בדצמבר.

המקרה המרגש קרה כאשר הילדה התרחקה מאמה לרגע ונפלה למים. האמא המהירה והאמיצה לא חששה לקפוץ לים כדי להציל את בתה, בעוד צוות ספינת קרניבל סנרייז (Carnival Sunrise) הוריד סולם ומצופים לתוך מים.

סרטון של המקרה, שקרה ימים לפני חג המולד, מראה את אנשי צוות הספינה מושכים את הילדה לאחר שהאמא הצילה אותה, והקהל על המזח מחא כפיים. בסרטון המרגש ניתן לראות את הילדה נמסרת לאישה אחרת כדי להתנחם, לפני שהאמא, שלבשה בגד ים ורוד, נמשתה מהמים. האם נראתה מופתעת ודומעת לאחר שהבינה שהיא הצילה את חיי בתה.

צפו בחילוץ של הילדה על ידי אמה

האם: "תודה לכולם על התפילות והמילים המעודדות"

יוצר הסרטון פרסם אותו ברשתות החברתיות וכתב: "אמא קפצה למים אחרי הילדה שלה, אישה אמיצה! מצב מפחיד, אבל הם חולצו מהר!" הוא סיפר בהמשך בתגובות: "קיבלתי הודעה מהאמא, היא אמרה שהם בסדר, טראומטיים אבל בסדר".

האמא עצמה הצטרפה לתגובות כדי להודות למברכים וכתבה: "תודה לכולם על התפילות והמילים המעודדות. לי ולילדים שלי יש דרך ארוכה להחלים מהסיטואציה הזו".

בהודעה לעיתון "דיילי מייל", מסרה חברת קרניבל קרוז ליין: "ילדה בת ארבע התרחקה מהאמא שלה ונפלה למים. האם קפצה מיד אחרי הילדה שלה. צוות הספינה והמאבטחים הביטחו את בטיחותם, והצוות הרפואי בדק אותם. שניהם בסדר".

  • עוד באותו נושא:
  • קרוז
  • הצלה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully