וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קעקעה את שם החבר, שזרק אותה - והקעקוע הפך לשם חברת תעופה

עודכן לאחרונה: 28.10.2025 / 16:42

מה עושה בחורה שהחבר שלה עזב אותה והיא נתקעה עם השם שלו כקעקוע? מוסיפה שלוש אותיות ומנציחה חברת תעופה. ויש גם לקחים טובים מהסיפור הזה

טיסה של חברת ריינאייר/צילום: זיו ריינשטיין

זה טבעי שזה קורה - בן אדם עושה לעצמו קעקוע, שהוא כידוע משהו שאנו סוחבים לכל החיים, ולאחר מכן מתחרט. וזה בדיוק מה שקרה לאחרונה לצעירה בריטית אחרי שקעקעה את שמו של החבר שלה.

על פי כמה רשתות חברתיות בבריטניה, קייטי אלן קעקעה את שמו של הבחור, ריאן, על הירך הימנית שלה. לדבריה, הסיבה היתה שהוא התערב איתה שאין לה אומץ לעשות זאת. ומאחר שהיא מגדירה את עצמה כבחורה עקשנית - זה בדיוק מה שהיא עשתה.

קעקוע אחד - שני לקחים

כל זה מביא אותנו ללקח מספר 1: לעולם אל תקעקעו משהו בעקבות התערבות. לרוע מזלה של קייטי בת ה-22, הרומן לא נמשך יותר מדי זמן והשניים נפרדו ביולי השנה. וכעת נגיע ללקח מספר 2: אל תקעקעו את השם של מישהו/מישהי אם אתם לא בטוחים שתבלו איתו/ה למשך כל חייכם.

בשלב הזה, ראיין נעלם מחייה וקייטי נתקעה עם שמו על הירך שלה. בהחלט לא נעים. אז היא התייעצה עם כמה חברים וניסתה להבין באיזו דרך היא תוכל להסוות את שמו כדי שהיא לא תצטרך להיזכר בו בכל פעם שהיא מביטה אל רגליה. וגם כדי שבן הזוג העתידי שלה לא יצטרך לראות את זה...

sheen-shitof

עוד בוואלה

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו

גם חברת ריינאייר העלתה כמובן פוסט בנושא

שלוש מילים שמשנות הכל

בסופו של דבר, היא והחבר'ה הגו את התוכנית הגאונית הבאה: במקום לכסות את הקעקוע בקעקוע אחר, גדול יותר, הרעיון היה לשנות את השם מראיין (Ryan) לריינאייר (Ryanair) - פשוט להוסיף שלוש אותיות, ועל הדרך להנציח את חברת התעופה הידועה. כנראה שאם היא היתה ישראלית, היא לא היתה עושה זאת, לאור החדשות האחרונות בנושא.

"נראה גם שהיה פה עניין של גורל, כי ברגע שאני והוא נפרדנו, הזמנתי לעצמי טיסה עם ריינאייר, אז הכל פשוט מסתדר". בכל מקרה, הסיפור כולו הפך להיות ויראלי בטיק טוק, וגם בחברת התעופה שמעו על כך. שמעו - ואפילו העלו בטוויטר תגובה מפרגנת וחמודה: When all ends well (כשהכל מסתדר לטובה).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully