וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מיום שני מותר לטוס מהארץ, אבל איך משיגים כרטיסים?

21.6.2025 / 23:45

על פי המתווה של משרד התחבורה, מיום שני יוכלו החברות להטיס למגוון יעדים בהגבלה של 50 נוסעים בטיסה. ביקור באתרי ישראייר, אל על וארקיע מעלה כי קשה ביותר למצוא כרגע כרטיסים, ואם כבר מצאתם - כנראה תשלמו לא מעט

מטוסים ישראלים תקועים באי השכן/מעריב

החל מיום שני הקרוב יחלו לצאת מישראל טיסות על פי המתווה של שרת התחבורה מירי רגב. מספר הנוסעים בכל טיסה יוגבל ל-50.

מאל על נמסר כי "החברה פתחה רישום באתר אל על להמראות מישראל בכפוף למתווה שאושר על ידי המדינה. לפי אישור המדינה מספר הנוסעים בכל טיסה יוגבל לכ-50 בלבד. יודגש כי לקוחות שטיסתם מישראל עם אל על או סאן דור בוטלה - ישתמשו בכרטיס שבוטל ללא עלות נוספת".

בשלב זה מפעילה אל על טיסות לשמונה יעדים מרכזיים: לרנקה, אתונה, רומא, פריז, לונדון, ניו יורק, לוס אנג'לס ובנגקוק. הנוסעים מתבקשים למלא באתר אל על טופס ייעודי ובכלל זה את היעד אליו הם מבקשים להמריא. מדובר בשלב זה בהרשמה בלבד, שאינה מבטיחה מקום על טיסה. בחברה הדגישו כי לא יימכרו כרטיסים חדשים לחזרה מטיסות סאן דור ואל על עד ה-15 ביולי, כך שאם רכשתם כרטיס לטיסה קרובה, קחו בחשבון שהחופשה שלכם תהיה ארוכה מאוד.

גם ישראייר וארקיע יוציאו טיסות למספר יעדים. על פי הודעת ישראייר, "לאור ההנחיות ומתווה משרד התחבורה ורשות שדות התעופה, נוסעים המעוניינים לצאת מישראל יוכלו לעשות זאת בטיסות ישראייר היוצאות ליעדים הבאים: אתונה, לרנקה, טביליסי, בודפשט ורומא. יש לציין כי בהתאם להנחיות המתווה קיימת כמות מוגבלת של מושבים, וכן בכפוף לאישורים סופיים של הגורמים הרלוונטיים. טיסות אלו ניתנות לרכישה באתר החברה".

ארקיע תטיס ליעדים הבאים: אתונה, לרנקה, בטומי, דובאי, ברצלונה, וינה, וניו יורק.

מטוס אל על. ShutterStock
אנשים רוצים לעוף. ביקוש גדול לכרטיסי טיסה/ShutterStock

עם זאת, השגת כרטיסים אינה פשוטה. מבדיקה שערכנו בארקיע, לא מצאנו כלל אפשרות רכישה לדובאי. לניו יורק יש תאריכים פתוחים, אך לא השגנו טיסה זמינה. טיסת הלוך לברצלונה ב-23 ביוני עולה 399 דולר ללא מזוודה, אך טיסה זאת מלאה ומועד החזרה הקרוב ביותר הוא 17 ביולי. באל על לא מצאנו טיסות זמינות.

באתר ישראייר דווקא מצאנו זמינות - החל מיולי. טיסה ללרנקה בין ה-1 ל-5 ביולי תעלה החל מ-435 דולר לא כולל מזוודה או טרולי. טיסה לטביליסי בין ה-1 ל-7 ביולי תעלה החל מ-393 דולר.

אם אתם רוצים לטוס, יש להיכנס לאתרי החברות ולהתעדכן בשינויים ובזמינות הכרטיסים.

sheen-shitof

עוד בוואלה

חווית גלישה וטלוויזיה איכותית בזול? עכשיו זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

מטוסי תובלה של חיל האוויר הגרמני מחלצים אזרחים של גרמניה שנתקעו בישראל. יחצ,
מטוסי תובלה של חיל האוויר הגרמני מחלצים אזרחים של גרמניה שנתקעו בישראל/יחצ

בסוף השבוע חילצו מטוסי תובלה של חיל האוויר הגרמני אזרחים של גרמניה שנתקעו בישראל מאז תחילת המלחמה כשנסגר נתב"ג. השגריר שטפן זייברט שארגן את המבצע עם צוות השגרירות, פגש אותם על כבש המטוס עם המראתם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully