לטוס ביזנס לניו יורק עם חברה ישראלית ולא באל על: בטרם טיסת הבכורה שתצא הערב (רביעי) לניו יורק, קיימה ארקיע אירוע חגיגי על המטוס החדש, במסגרתו נערך סיור במחלקת העסקים החדשה, הוצגו טעימות מתפריט היוקרה והושק קמפיין יעדי הקיץ של החברה בהשתתפות הפרזנטור החדש, אוראל צברי.
כמו כן, במהלך מסיבת העיתונאים ובעקבות גל ביטולי הטיסות של החברות האמריקניות, הודיעה החברה כי היא מתגברת את קו ניו יורק באמצעות מטוס בואינג 787 דרימליינר חדש. הוספת המטוס תאפשר תוספת של שתי טיסות שבועיות - שיצטרפו לשלוש הקיימות כך שבסך הכל תפעיל 5 טיסות שבועיות בקו זה. מטוס הדרימליינר החדש כולל 355 מושבים, מתוכם 26 מושבי פרימיום אקונומי משודרגים. עלות שדרוג למושב בפרימיום אקונומי: 600 דולר לכיוון.
מחירי הטיסות במחלקת העסקים יחלו מ-1,750 דולר לאדם לכיוון, ובסך הכל החל מ-3,500 דולר הלוך-חזור. באל על לא מצאנו כמעט מקום במחלקת תיירים, ואילו טיסות בודדות שמצאנו במחלקת עסקים עמדו על מחיר של החל מ-5,600 דולר הלוך-חזור.
נכנסת לוואקום של החברות האמריקניות
מחלקת העסקים החדשה כוללת 18 מושבים הנפתחים למיטת שינה באורך שני מטר, כבודה מורחבת, ערכות נוחות אישיות, שירות VIP ותפריט אוכל פרימיום שיספקו חוויית טיסה משודרגת.
ארקיע החליטה לתגבר את הקו באמצעות מטוסי בואינג 787-900 דרימליינר של חברת NEOS האיטלקית, מה שיאפשר לה להוסיף טיסות ישירות, עם מענה מותאם גם לנוסעים שומרי מסורת ולספק פתרון אמיתי לעלייה בביקושים, כך לפי עוז ברלוביץ, מנכ"ל ארקיע. "אנו עוקבים בזמן אמת אחרי רמות הביקוש ומתאימים עצמנו לדרישות. הציבור הישראלי בוחר להמשיך לטוס, ואנו מודים לו על האמון שהוא נותן בארקיע".
המאוורר הלאומי
במסגרת האירוע נחשף קמפיין הקיץ של ארקיע לשנת 2025 בכיכובו של הפרזנטור החדש, השחקן והקומיקאי אוראל צברי. המסר המרכזי של הקמפיין: "חייבים להתאוורר? ארקיע - המאוורר הלאומי! רוצים חו"ל, עושים חו"ל!"
החברה מציעה הקיץ מעל 30 יעדים באירופה, הבלקן אגן הים התיכון וניו יורק.