מאז ה-7 באוקטובר מצאנו את עצמנו, זוג צעיר עם שתי בנות קטנות (שאחת מהן נולדה במהלך המלחמה), "משפחה מגוייסת". אחרי כמה וכמה סבבים של מילואים, שכללו לילות ללא שינה מלאים בדאגות ובחרדה, הוא חזר סוף סוף הביתה, ישר ללילות ללא שינה של תינוקת בשנה הראשונה לחיים שלה, ופעוטה שהתגעגעה לאבא.
כבר תקופה שאנחנו חושבים על חופשה זוגית קצרה, כזו שלא תכלול טיסה וגם לא תהיה ארוכה מדי כי כאמור, בבית נמצאות שתי פעוטות, אבל כן תאפשר לנו רגע לעצמנו, לטפח את הזוגיות, לבלות ביחד ולהשלים קצת שעות שינה.
אז החלטנו לנסוע ללילה בתל אביב. כן, בשביל זוג שגר במושב שנמצא 40 דקות נסיעה ממנה (כשאין פקקים), ושרגיל לבלות כל סוף שבוע שני אצל ההורים בצפון הארץ, לילה בעיר שלא נחה לרגע בהחלט נחשב חופשה מדוייקת עבורנו.
עיצוב בסגנון Boudoir
בלב תל אביב, על פינת נחלת בנימין ברחוב קלישר המיתולוגי, נמצא מלון הבוטיק "קאסה סוזנה". המלון ממוקם באחד האזורים הכי שווים של העיר, במרחק הליכה משוק הכרמל, שדרות רוטשילד וחוף הים ומציע חוויית אירוח נהדרת לכל מי שמחפש חופשה בעיר.
המלון נמצא בבניין שחודש לאחרונה ויש בו 30 חדרים המעוצבים בסגנון Boudoir עם נגיעות של אלמנטים מודרניים, מה שיוצר אווירה אלגנטית, מודרנית ואינטימית מצד אחד, ועם קריצה לווינטג' מהצד השני. באפשרויות הלינה אפשר למצוא ארבע קטגוריות שונות - קומפורט, סופריור, דלקס וסניור. בחלק מהחדרים ישנה אמבטיה, מרפסת ופינת ישיבה. החדרים עצמם מעוצבים בקפידה וכוללים פינוקים קטנים כמו מכונת קפה וטלוויזיה חכמה, אותן אפשר למצוא בכל החדרים.
כאמור, בשביל זוג שמגיע מהמושב, מהרגע שנכנסנו בדלתות המלון כבר הרגשנו בשינוי האווירה, ונכנסנו למוד של זוג צעיר בחופשה עירונית. אחרי הצ'ק אין הקצר והשארת המזוודה בחדר, יצאנו ליהנות מהשקיעה בטיילת, שנמצאת מרחק הליכה קצר מהמלון, כשבדרך עברנו דרך השוק והצטיידנו בשייק פירות להשלמת האווירה.
צ'ק אין וצ'ק אאוט עצמאי
לצד שירותי קבלה המוצעים במהלך שעות היום, המלון מציע שירותים באופן דיגיטלי. דרך אפליקציה ייעודית ניתן לבצע באופן עצמאי צ'ק אין וצ'ק אאוט, לפתוח את דלת החדר באמצעות הטלפון הנייד ולתאם טיפולים בספא של המלון. עוד לפני שהגענו למלון כבר נעזרנו באפליקציה המדוברת עבור הצ'ק אין, וסימנו מראש את העדפות שלנו.
המלון מציע לאורחיו שירות קונסיירז' להזמנות במסעדות סמוכות. גילוי נאות, לא נעזרנו בשירות המדובר, אבל עבור מי שלא מכיר את העיר או לא מוצא את עצמו בין שלל האפשרויות המוצעות בה, מדובר בהחלט בשירות נחמד.
אנחנו, כאמור, הזמנו מראש מקום במסעדה אליה לקחנו מונית עבור הנסיעה הקצרה לרחוב דיזינגוף. את הדרך חזרה כבר עשינו ברגל, מרחק הליכה לא גדול ובהחלט אפשרי כל עוד מזג האוויר עדיין נוח ולא מעיק מדי.
בוקר בשבזי
בשביל ארוחת הבוקר, קיבלנו מהמלון שוברים לסניף בנווה צדק של בית הקפה "עלמה", הנמצא ברחוב שבזי, מרחק הליכה של כחמש דקות מהמלון. ארוחת הבוקר היתה מעולה והשלימה לנו את חוויית החופשה.
גג המלון יהפוך למתחם Wellness
שווה להתעכב גם על הספא המעולה של המלון. הספא אמנם קטן ואינטימי, אבל מציע טיפולים אישיים וזוגיים מעולים המשלימים את חווית האירוח. בין טיפולי הספא אפשר למצוא עיסוי קלאסי, שבדי או רקמות עמוק וקיים גם ג'קוזי במתחם.
במלון מבטיחים כי בהמשך יושק חלל "סוזנה אקספרס" לכורסאות שיאצו, עיסוי ראש או כפות רגליים באורכים של 20-30 דקות. שלב ההרחבה הבא יהפוך את גג המלון למתחם Wellness עם אמבט קרח, טיפולי סאונד-הילינג ויוגת זריחה.
בזמן שאני נהניתי מעיסוי קלאסי מעולה, שבהחלט היה נדרש אחרי תקופה ארוכה כל כך של בעל במילואים, לידה וגידול הבנות בתקופה המשוגעת הזו, בן הזוג שלי נהנה לשבת ולקרוא ספר בפטיו של המלון, בו מוגשים יין וקפה ללא תשלום.
אגב, חלל הפטיו ולובי-הבר מתאימים לאירועים פרטיים של עד 60 אורחים, במידה ואתם מחפשים מקום לאירוע קטן.
חופשה אורבנית
חווית המגורים בתל אביב מעולם לא קרצה לנו. עד כה חשבנו שמספיק לנו לעבור בה לצורך עבודה או כשאנחנו נפגשים עם חברים. אבל התברר לנו שדווקא החופשה האורבנית זה בדיוק מה שהיינו צריכים, במיוחד אחרי התקופה הלא פשוטה הזו, כשצו מילואים נוסף כבר מרחף מעל לראש שלנו.
למרות המיקום הסופר-מרכזי שלו בעיר, החוויה במלון הייתה שקטה ונוחה מאוד מצד אחד, ומהצד השני, בגלל הקרבה שלו להכל, יכולנו ליהנות ב-24 השעות שלנו מכל מה שחיפשנו - הליכה דרך השוק, שקיעה רגועה בים, יציאה בערב למסעדה ולסיבוב בעיר וגם, מנוחה ומסאז' לפני שחוזרים שוב לשגרה הרגילה.
כמה זה עולה?
לצד החבילות והמבצעים שהמלון מציע, כמו לילה שלישי ב-50% וחבילות הכוללות את הספא, אלו המחירים לדוגמה ללילה כולל ארוחת בוקר:
1-2/6 - החל מ- 526 ש"ח לזוג בחדר ברמת אירוח קומפורט.
6-7/6 - החל מ- 605 ש"ח לזוג בחדר ברמת אירוח קומפורט.
בשורה התחתונה, למי שמחפש כל סוג של חופשה עירונית, בין אם זוגית ובין אם לילה במלון עם חברות או חברים, "קאסה סוזנה" זו האופציה המושלמת. מלון מעולה עם תודעת שירות גבוהה מצד אחד, אבל לא לוחצת מהצד השני, נוח, קלאסי וקרוב לכל מקום שווה בתל אביב.
הכותבת היתה אורחת המלון.