מנהל שיווק של "דיזנהויז סיטונאות", פיני איתן, מסר כי דיזנהויז הינה חברת התיירות הראשונה בישראל שנרתמה לקידום עמותה זו, הפועלת בנושא שיפור תדמיתה של ישראל וישראלים בעולם.
איתן ציין, כי מדי שנה יוצאים לחו"ל מאות אלפי ישראלים וביכולתם להועיל ולהשפיע לטובה על התדמית של ארצנו. בתקופה זו, בה ישראל נלחמת על שמה הטוב בעולם, חשוב לפעול ולנסות למנוע תופעות במסגרתן מיעוט ישראלי "שואל" פריטים מבתי-מלון, מרסס כתובות גרפיטי וגורם לנזק תדמיתי עצום.
מטרת העמותה לאחד ולתעל את מאות אלפי הישראלים השוהים בחו"ל לטובת המדינה, כשהמסר הינו "בחול המדינה זה אתה, ייצג אותנו בכבוד".
דיזנהויז פועלת בתחום באמצעות חלוקת סטיקרים וגלויות, המיועדים לנוסעים הישראלים ולשם חלוקה בחו"ל. כמו כן מופץ דיסק לישראלים הנוסעים לחו"ל בו דוגמאות לפרסומים זרים שליליים על ישראלים. הגלויות, ביניהם גלוית תודה במגוון שפות, מיועדות לחלוקה ולהבעת תודה בכל מקום בעולם בו ישראלים מתארחים ומקבלים שירותים בחו"ל.
דיזנהויז ועמותת "שגרירים של רצון טוב" לשיפור תדמיתה של ישראל בחו"ל
27.3.2003 / 7:23