חברת התעופה בריטיש איירווייס יוצאת במבצע "עוד פרסים" לחברי מועדון הנוסע המתמיד Executive Club, במסגרתו יוכלו לזכות בבונוס של עד 25 אלף מיילים, זיכוי לשהות של 2 לילות באחד ממלונות רשת Starwood וכן השכרת רכב ל-3 ימים מחברת Avis. כל זאת - על טיסות שיבצעו החל מ-20 בספטמבר השנה ועד ה-28 בפברואר 2003.
על מנת להשתתף במבצע, יש להירשם באתר האינטרנט של החברה ולטוס 4 קטעי טיסה או יותר בין ה-20 בספטמבר ל-28 בפברואר 2003. טיסה הלוך ושוב מת"א לארה"ב דרך לונדון תיחשב כ-4 קטעי טיסה. כך למשל, נוסעים שיטוסו עד 5 קטעי טיסה במחלקות המשתתפות במבצע במהלך התקופה האמורה יזוכו בבונוס של 10 אלף מיילים. נוסעים שיטוסו 12 עד 15 קטעי טיסה יזוכו ב-25 אלף מיילים ויקבלו שהות של לילה באחד ממלונות Starwood והשכרת רכב ליום אחד.
חברי המועדון שיטוסו 16 קטעי טיסה או יותר (למשל 4 טיסות הלוך ושוב לארה"ב או לפריס) יזוכו ב-25 אלף מיילים ויקבלו 2 לילות במלון ושלושה ימי השכרת רכב. ניתן להשתמש בזיכוי לבתי המלון ולהשכרת הרכב החל מה-24 במארס ועד ה-15 בדצמבר 2003. הזיכוי אינו כולל תשלום נוסף בבתי המלון ודלק עבור הרכב השכור.
בריטיש איירווייס יוצאת במבצע חדש לנוסע המתמיד
TheMarker
29.9.2002 / 11:46